Strandvejens AutoCenter

Forsikringsskader på alle bilmærker

Såsom Audi, BMW, Citroén, Fiat, Ford, Mercedes, Opel, Peugeot, Volvo m.fl.

Forsikringsskader

Med mange års erfaring i forsikring skader, har vi opbygget et tæt samarbejde med forsikringsselskaberne. Vi sørger for at du og din bil er i gode hænder når skaden er sket. Vi er i direkte forbindelse med forsikringsselskaberne, og dermed i stand til, uden ventetid, at få godkendt arbejdet, så bilen hurtigt kan komme tilbage til dig.

Vi udfører alle former for forsikringsskader. StrandvejenS AutoCenter har et tæt og godt samarbejde med mange leverandører af reserve & pladedele, til alle bilmærker, så vi hurtigt kan få fat i nye dele til erstatning for de beskadigede.

Vi tilbyder samtidig textyl behandling af de skiftede/reparerede dele, så rustgaranti m.m. kan forsætte uændret. Vi giver selvfølgelig mulighed for lånebil i reparationstiden, samt afhentning på din adresse, når du benytter dig af vort værksted.

PS: Vi leverer altid din bil retur i rengjort og støvsuget tilstand.

Veteranbiler

Erfaring med restaurering af veteran- og specialbiler gennem 20 år. Hel- og delrestaureringer af alle mærker og årgange, såvel karosseri, motor, undervogn, indtræk, lakering m.m. udføres. Fremstilling af pladedele efter model.

Finansiering

Vi tilbyder i samarbejde med Resurs Bank billån uden udbetaling til en fast lav rente.

  • Lån op til 150.000 kr.
  • Ingen pant i bilen
  • Lån uden udbetaling
  • Nemt og hurtigt

Autoservice

Vælg mellem 2 forskellige serviceeftersyn. Vores autoservice er tilpasset dine behov. Service 1 er et grundlæggende eftersyn af din bil. Service 2 indeholder flere tjekpunkter og vi skiller bremserne ad og renser dem og tager en kort prøvetur. Læs mere på servicesiden, og vi finder den løsning, som passer dig bedst.

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har  spørgsmål eller ønsker yderligere information.

Tilfredse kunder
Bilmærker
Års erfaring

På udkig efter en ny bil?

Er du på udkig efter en ny bil, kan vi hjælpe med rådgivning. Vi kan belyse områder, som er relevante, når man skal købe ny bil.

Skal du sælge din bil?

Står du og skal sælge din bil, hjælper vi gerne med rådgivning og vejledning. Du kan også sælge din bil gennem os.

Luk menu